• 未标题-1
  • 4
  • 4X4
    • 129F.84

    ngeunaan RMC4X4

        RMC INUDSTRIAL Corporation nyaeta profésional produsén badag-skala sakabeh tipe roda baja jeung roda alloy aluminium, integral tina ngembangkeun jeung produksi babarengan.

        produk utama urang kaasup roda baja non beadlock, roda baja beadlock jeung non beadlock roda alloy aluminium sarta roda alloy beadlock aluminium sarta ban, ogé bisa nyadiakeun réa patempatan jeung asesoris pikeun kandaraan béda.

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    WhatsApp Online Chat !