Gambar Company

    RMC INDUSTRIAL CORPORATION profesional Produsèn gedhe-ukuran kabeh jinis gembong baja lan velg aluminium, nggabungaken pembangunan lan produksi bebarengan. produk utama kita kalebu gembong baja non beadlock, gembong baja beadlock lan non beadlock velg aluminium lan velg beadlock aluminium lan ban, uga kita bisa nyedhiyani bagéan lan aksesoris kanggo kendaraan beda.

    Our company iki diadegaké ing taun 2008, sadurunge perusahaan diadegaké kita wis wis akeh taun sajarah ing gembong lan ban industri. Dumunung ing Ningbo City near Langkawi, kita seneng banyu trep, tanah lan udhara transportasi.

    karyawan perusahaan kita kabeh enom banget lan liwat efforts kabeh Staff kita, wong RMC wis terus-terusan nampa kanggo nambah kualitas produk, lan terus-terusan nampa kanggo nambah ngatur asas perusahaan kita lan idea teknologi. kemampuan produksi taunan Kita 2 yuta gembong.

    Saiki, RMC wis diekspor kanggo Amerika, Perancis, Australia, Italia lan 20 negara liyane lan dhaerah, sarta, RMC nyedhiyani gagasan kita dipunéwahi kanggo kita pelanggan ing China. Our company wis tansah fokus ing riset, pembangunan lan inovasi, lan gawe akeh gembong beadlock pindho anyar kang wis nglumpuk ing kita pelanggan kendaraan Nissan Y60, Tundra, Jeep, Raptor, Jimny, Prado lan ing, lan sampeyan bisa nemokake mobil iki ing kita Gallery. Lan produk kita dirancang dening tim desain kita dhewe, kita terus-terusan nggawe akeh desain kanggo ketemu pelanggan 'mbutuhake.

    RMC bakal miwiti phase kapindho strategi pembangunan kita. Our company regards "prices cukup, wektu produksi efisien lan layanan sawise-sales apik" minangka tenet kita. Kita ngarep-arep kanggo kerjo bareng karo pelanggan liyane kanggo Teknologi pembangunan lan keuntungan. We welcome panuku potensial kanggo hubungi kita.


WhatsApp Online Chat !