• 未标题-1
 • 4
 • 4X4
  • 129F.84

  Rreth RMC4X4

      RMC INUDSTRIAL KORPORATA është prodhues profesional në shkallë të gjerë të të gjitha llojet e rrotave të çelikut dhe rrota aliazh alumini, duke integruar zhvillimin dhe prodhimin së bashku.

      Produktet tona kryesore përfshijnë çeliku rrota jo beadlock, rrota beadlock çeliku dhe jo beadlock rrota aliazh alumini dhe aliazh rrota beadlock alumini dhe goma, edhe ne mund të japin shumë pjesë dhe pajisje për automjete të ndryshme.

  Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

  WhatsApp Online Chat !