Profil Perusahaan

    RMC Industrial Corporation nyaeta profésional produsén badag-skala sakabeh tipe roda baja jeung roda alloy aluminium, integral tina ngembangkeun jeung produksi babarengan. produk utama urang kaasup roda baja non beadlock, roda baja beadlock jeung non beadlock roda alloy aluminium sarta roda alloy beadlock aluminium sarta ban, ogé bisa nyadiakeun réa patempatan jeung asesoris pikeun kandaraan béda.

    parusahaan urang didirikan dina 2008, saméméh parusahaan ngadegkeun kami geus kungsi loba taun sajarah dina roda na ban industri. Lokasina di Ningbo Kota deukeut Shanghai, urang mikaresep cai merenah, darat jeung hawa angkot.

    karyawan parusahaan urang sadayana pisan ngora jeung ngaliwatan usaha tina sakabéh staf urang, urang RMC geus terus diusahakeun pikeun ngaronjatkeun kualitas produk, sarta terus diusahakeun pikeun ngaronjatkeun Ngatur prinsip parusahaan urang sarta gagasan téhnologis. kamampuan produksi taunan urang téh 2 juta roda.

    Ayeuna, RMC ieu geus diékspor ka Amérika, Perancis, Australia, Italia jeung 20 nagara lianna jeung wewengkon, kitu ogé, RMC nyadiakeun pamanggih kami dirobah pikeun konsumén urang di Cina. parusahaan urang geus salawasna fokus kana panalungtikan, ngembangkeun jeung inovasi, jeung dimekarkeun loba roda beadlock ganda anyar nu geus dirakit dina konsumén urang wahana Nissan Y60, Tundra, jeep, Raptor, Jimny, Prado jeung saterusna, sarta anjeun bisa manggihan mobil kieu di urang Galeri. Jeung produk urang dirancang ku tim design urang sorangan, urang anu terus ngadamel langkung seueur design papanggih konsumén 'merlukeun.

    RMC bakal initiate fase kadua strategi ngembangkeun urang. parusahaan urang Wasalam "harga lumrah, waktos produksi efisien sarta jasa saatos-jualan alus" salaku Tenet urang. Simkuring miharep cooperate jeung leuwih konsumén pikeun silih ngembangkeun sarta kauntungan. Urang ngabagéakeun pembeli poténsi ngahubungan kami.


WhatsApp Online Chat !